Algomega Complex Lipide Boosting

Dit complex is rijk aan Omega 3 en 6-extracten uit twee algen: Nannochloropsis oculata (microalgae) en umbilicalis Porphyra umbilicalis (macroalgae) en een bio-mimetisch hydraterend ingrediënt. Omega 3 en 6 zijn vetzuren, hoofdcomponent van ceramiden. Het complex bevat tevens wilde roos die regenereert en narcissen essentiële was die kalmeren en verzachten. De sheaboter is helend, verzachtend, hydraterend en restructurerend voor de huid. De distelolie stimuleert de regeneratie proces. 

Omega 3 en Omega 6 

Omega 3 en 6 zijn essentiële vetzuren, hoofdcomponent van ceramiden.

Omega 3

Omega 3 speelt een essentiële rol in de celmembranen en zijn betrokken bij talrijke biochemische processen in het lichaam; bij de elasticiteit van de vaten, bij het immuunsysteem en ontstekingswerende reacties en verbeteren de hydratatie van de oppervlakte van de huid.

Omega 6 

Omega 6 tekorten leiden tot verzwakking van de barrièrefunctie, met een verhoging van transepidermaal waterverlies door de veranderingen in de structuur van ceramiden in de huid.

Ceramiden

Ceramiden zijn olie-achtige moleculen die de bovenste cellen van de huid omringen.

 • Delicious Comfort Cream
  Delicious Comfort Cream

  “Absolute” verzorging voor de droge huid. Het geheim van de formule: hydraterend en restructurerend door de boter van de Sheaboom.

  € 38,95
 • Extreme Comfort Cream
  Extreme Comfort Cream

  Voor een zeer droge huid. Deze exceptioneel rijke “water-in-olie” formule is versterkt met Omega 3 en 6 herstructurerende oliën. De herstellende eigenschappen zorgen voor een gevoel van comfort.

  € 40,50
 • Melt-Away Mask – Intstant Comfort
  Melt-Away Mask – Intstant Comfort

  Een “lipide bandage” voor de droge tot zeer droge huid. Het geheim van de formule: verzachtend, versterkend en hydraterend door de Mango Boter.

  € 24,95
© 2013 - 2024 CITY TREATMENT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel