Spirulina-microalgen behoren tot de oudste organismen op aarde. Ze bestaan al 3,6 miljard jaar. Virussen, bacteriën en schimmels zijn natuurlijke vijanden waartegen deze microalgen eenvoudige maar zeer effectieve verdedigingsmechanismen hebben ontwikkeld die essentieel zijn geweest voor hun overleving. Speciale polysacchariden voorkomen bijvoorbeeld dat virussen in gezonde cellen terechtkomen.

De Spirularin®-familie combineert hoogwaardige, vochtinbrengende huidverzorgingscomponenten met de innovatieve werkingsmethode van Spiralin® (gepatenteerd actief extract van microalgen). De toepassingsfocus van de producten is het stabiliseren van de natuurlijke barrière van de huid.

Wij van Citytreatment, duizenden tevreden gebruikers en dermatologie-experts geloven in Spirularin. Mede hierdoor hebben zij de prijs "product van het jaar 2013" mogen ontvangen. Bekijk hieronder de producten van Spirularin.

 • Spirularin nagel
  Spirularin nagel

  Nagels blijven mooi en glad zolang voldoende vocht wordt opgeslagen in de nagel en omliggende huidstructuren om de afweermiddelen te beschermen tegen micro-organismen zoals schimmels en bacteriën. Dit is kenmerkend voor een goed…

  € 25,50
 • Spirularin gel
  Spirularin gel

  Gevoelige, droge en gebarsten huid en voeten hebben meer nodig dan een vochtinbrengende crème. Spirularin Gel is een intensieve moisturizer met actieve microalgenbescherming van Spiralin tegen schadelijke micro-organismen.

  € 17,50
 • Spirularin mousse
  Spirularin mousse

  Gevoelige, droge en gebarsten huid en voeten hebben meer nodig dan een vochtinbrengende crème. Spirularin Mousse is een intensieve moisturizer met actieve microalgenbescherming van Spiralin tegen schadelijke micro-organismen.

  € 16,95
© 2013 - 2024 CITY TREATMENT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel